Justin Bieber -The Key (Parfimo.ro)

Dupa ce am cerut n pareri despre Parfimo pe toate site-urile posibile si dupa ce am mai vazut cateva review-uri pe youtube am decis sa fac si eu o comanda . Printre altele am luat si un tester al parfumului Justin Bieber -The key pentru ca mereu m-am intrebat daca testerul e acelasi lucru cu parfumul normal , daca vine cu capac sau fara si asa mai departe .

Ei bine ,testerul e fix acelasi lucru cu parfumul care vine ambalat la cutie . Eu l-am primit si cu capac , ambalat in folie de protectie si cam atat. Are un singur mare defect , data la care a fost produs . Verificand codul de pe partea inferioara a sticlei pe site-ul http://checkcosmetic.net vad ca a fost produs in octombrie 2014 … acum 6 ani … Eu stiu ca un parfum poate rezista in jur de 5-7 ani daca doar daca a fost pastrat in conditii optime ,altfel isi schimba culoarea ,mirosul ,nu mai persista etc .

In cazul meu nu am cum sa vad culoarea ,sticla este vopsita in alb ,mirosul nu am cum sa il compar pentru ca nu am o varianta mai recenta deci o sa vorbesc doar de persistenta … Mica ,foarte mica 2-3 ore pe piele ,pe haine cu indulgenta 5-6 . Daca ma uit pe notino in reviewuri oamenii aia spun ca persista si dupa dus … sunt 2 variante : ori nu stiu ce inseamna dusul ,ori varianta asta veche de o am eu a inceput sa isi piarda din proprietati si sa nu mai persiste cum trebuie .

Imi place mult de tot cum miroase , e delicios . Simt ceva citrice la inceput ,apoi un amestec de fructe si vanilie impreuna cu ceva lemnos . Un parfum tanar , de purtat undeva intre 18 si 30-35 de ani . Sticluta e foarte draguta ,alba cu cheita aurie . Cu toate ca am facut un retur la parfimo , am ales sa pastrez acest tester chiar daca nu exceleaza la capitolul persistenta ,pana la urma a costat 19 ron … numai sticla la cum arata face banii aia :)) Am observat pe notino ca varianta de 30 ml costa 164 de ron …

La 19 ron cat am dat eu pe el eu zic ca merita ,daca si variantele produse mai recent au aceeasi performanta cu testerul de il am de la parfimo sincer nu as da 164 de ron pe el niciodata indiferent de cat de frumos ar mirosi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *