Lucky Me Intense by Avon -un parfum potrivit sezonului rece

Toamna ,pandemie … Oricum nu vom trece prea repede peste aceasta perioada . Cu toate astea chiar daca la ruj ,gloss sau orice alt produs de makeup pentru buze am renuntat,pentru ca pe sub masca nu ma vede nimeni , parfumul ,mai ales un parfum bun nu poate trece neobservat .

Si pentru ca Buzzstore mi-a dat ocazia sa testez noul parfum de la Avon Lucky me Intense trebuia sa va impartasesc parerea mea despre el .

Asadar Lucky me Intense creat de Stephen Nilsen si Marion Costeroun este un parfum oriental floral ,o aroma noua de la Avon pentru ca a fost lansat chiar luna aceasta.

Are un ambalaj superb ,nota 10 pentru culorile alese .Sticluta tare dragalasa este de sticla si are un model care pe mine ma duce cu gandul la gentile de la Chanel iar capacul este mai mult decorativ si este dintr-un plastic tare .

Notele de varfsampanie, mandarina italieneasca si coacaze albe;
Notele de mijlociasomie, gardenie si orhidee vanilata;
Notele de baza :vanilie, lemn alb de santal si ambra.

Pe scurt ,daca iti place vanilia parfumul asta e pentru tine . Vanilia e cea care ramane pe piele si pe haine mult timp ,deschiderea este dulceaga ,probabil sampania e de vina , dar nu e deranjanta . E un parfum placut , un parfum care dupa parerea mea se simte cel mai bine iarna ,toamna si chiar si primavara cat e inca racoare .

Persista pe piele undeva la 6-7 ore ,pe haine mai mult undeva la 10 ore si siajul este bun .

Costa doar 75 de ron in acest catalog , pretul standard este de 110 ron, probabil pe parcurs vor aparea tot felul de oferte si il veti putea achizitiona mai ieftin mai ales ca vin sarbatorile .

Voi ati incercat noul parfum de la Avon?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *