Cu ceva timp in urma v-am spus cate ceva despre Parfimo , comandasem pentru prima oara cateva produse printre care si un parfum tester de la Justin Bieber -The Key. De data asta am zis ca trebuie sa incerc si altceva si am ales testerul de la Dior si anume Sauvage apa de parfum de 100 ml.

Prima impresie? Identic cu originalul .Singura diferenta este cutia . Vine ambalat intr-o cutie alba cu o mica eticheta in partea superioara unde este trecut numele parfumului si un cod de bare iar in partea inferioara gasim codul parfumului. Acest cod reprezinta o combinatie de cifre si litere care obligatoriu trebuie sa fie identica cu cea de pe sticla . In caz contrar e foarte probabil sa aveti de a face cu un fake.

De ce am cumparat un tester Sauvage si nu un parfum destinat vanzarii ? Foarte simplu ,diferenta de aproape 100 de ron . La momentul la care eu am cumparat parfumul acesta a costat 365 ron . Mai jos va las o lista cu cele mai cunoscute magazine fizice/online si preturile lor pentru acest parfum .

  • Marrionaud -599 ron
  • Douglas -603 ron
  • Sephora – 600 ron
  • Notino -450 ron
  • Elefant -478 ron
  • Makeup.ro- momentan nu e pe stoc
  • Parfimo 375 ron testerul -525 ron parfumul destinat vanzarii

Preturile pot varia , pe acestea le-am gasit astazi 7.05.2021.

Acum decideti voi daca merita testerul sau nu . Cei de la Parfimo nu recomanda testerele pentru cadouri ca na , nu au ambalajul acela care iti ia ochii . Eu nu pun asa mult pret pe ambalaj , pana la urma parfumul e important . Daca e original si are si capac (unele testere vin fara capac) asta e tot ce conteaza .Daca ar fi sa comparam preturile , il luam pe cel de la Notino , la un calcul simplu vedem ca diferenta intre tester si parfumul destinat vanzarii este de 85 de ron . Bani care reprezinta pretul ambalajului si pe care in secunda in care desfaci parfumul ,ii arunci la gunoi . Ca eu asta fac cu cutiile ,poate altii le pastreaza …

Cateva cuvinte despre parfum . Cred ca as putea sa ma rezum la unul :genial ! Poate ca unora Sauvage nu li se mai pare deosebit , parfumul a aparut de ceva timp ,mai precis din 2018 in timp ce apa de toaleta a fost lansata in 2015 dar mie imi place foarte mult . Pe langa faptul ca imaginea acestui parfum este Johnny Depp ( frumos barbat apropo si un actor foarte bun :)) ) Sauvage are acea nota de ambroxan care il face special , cu toate ca ambroxan acum apare si in alte parfumuri ,eu prefer Sauvage . O imitatie buna a lui Sauvage este Prada Luna Rossa Carbon costa cam 200 de ron (varianta destinata vanzarii nu testerul) miroase aproape identic cu Sauvage apa de toaleta si se aseamana in proportie de 90 % cu apa de parfum . Apa de parfum are si ceva vanilie ,apa de toaleta nu.

Sauvage Dior

Persistenta? Mai are rost sa vorbesc despre ea ? Rezista lejer o zi intreaga , dar il poti simti pe haine doua zile poate chiar trei daca esti mai generos cu aplicarea .

Pentru mine as vrea Dior Poison Girl sau Miss Dior dar mai astept pana gasesc vreo oferta buna ,pana mai consum din parfumurile pe care le am deja… Am deja in plan sa vorbesc despre parfumurile pe care le am acum intr-un articol , ramaneti pe aici ca va fi un articol destul de lung zic eu .

Voi preferati testerul sau parfumul destinat vanzarii?

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *