Parfum My Geisha -Musk

Nu stiu de ce tot am fugit de parfumurile My Geisha ,cu toate ca imi apareau tot felul de informatii pe tik tok ,pe instagram ca sunt niste parfumuri super bune . Cred ca si nebunia cu Jeremy Fragrance , de se aglomerase mall-ul ,lumea care se calca in picioare sa il vada si tot genul asta de „show” ca sa nu il numesc altfel … m-a facut sa nu dau importanta acestui brand.

Asta pana cand am primit unul cadou de Craciun :))

Cred ca de foarte mult timp nu am mai fost asa curioasa de un parfum , cum l-am vazut nu m-a mai interesat nimic altceva . Am vrut doar sa il deschid si sa-l miros .Si surpriza , imi place . Cu toate ca e un parfum unisex si l-am incercat atat eu cat si prietenul meu , personal cred ca se potriveste mai bine pe o femeie . Dar ma rog asta tine de gusturi si e o vorba” gusturile nu se discuta ” .

Mi-a placut prezentarea . Cutia este dintr-un carton mai gros , cu ceva detalii aurii . Nu te da pe spate ca design ,nu e nici kitsch . E ok , merge . Sticla e si ea calitativa , capacul mi se pare ca nu e ceva care se poate strica cu usurinta , nu e nici foarte greu cum sunt cele de la Armaf Club de Nuit de exemplu dar nici usor . Undeva intre . Se tine bine pe sticla. Adica daca apuci sticla doar de capac , nu risti sa te trezesti cu ea pe jos . Pulverizator de calitate , nu picura , nu pulverizeaza aiurea.

Mirosul putin cam greu de descris . In prima faza il simt exact ca pe un parfum arabesc din acela de nu il pot suporta . Dar dupa cateva minute incepe sa se dezvolte si sa imi placa .

Simt mosc , cocos si ceva note lemnoase .. In mare parte cocos , probabil de asta imi si place .

Persista extraordinar de mult . Pe piele , pana fac dus . Pe haine zile intregi . De mentionat ca nu este parfum ci extract de parfum deci concentratia este mai mare .

Pretul cam piperat undeva la 540 de ron /100ml ,probabil undeva la 500 cu tot cu reducerea aia de 10 % de pe site . Dar la cum persista , la faptul ca nu ai nevoie de o cantitate mare(2-3 pufuri sunt suficiente ), eu zic ca merita . Acum sunt curioasa si de celelalte parfumuri My Geisha . Din ce am citit pe internet Canabis si Overdose merita incercate . Probabil o sa le fac o vizita in magazin curand .

Voi ati incercat parfumurile My Geisha , ce parere aveti de ele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *