Comanda SHEIN

E la mare moda SHEIN in ultima vreme dar adevarul e ca merita laudele. Am stat mult pe ganduri pana m-am incumetat sa comand . Am zis ca poate e un fel de Aliexpress ,unde comenzile vin greu , se pierd pe drum , produsul nu este cel din imagine si cate si mai cate . Dar spre surprinderea mea nu s-a intamplat nimic din ceea ce mi-am imaginat .

Poate ma grabesc cand spun ca „merita laudele” dar eu am fost foarte incantata de comanda mea .

Am comandat 4 costume de baie , unul il vazusem deja la cineva ,am avut ocazia sa il probez si mi-a placut mult de tot si croiala si materialul . Iar pe celelalte le-am ales din poze si din recenziile celor care deja le-au cumparat .

Doua costume vin perfect si am decis sa le opresc , celelalte sunt ok ca material si marime dar croiala nu ma avantajeaza neaparat asa ca am decis sa le vand pentru ca nu se pot returna. Tineti cont ca daca aveti produse eligibile pentru retur ,doar primul retur este gratis apoi costa 8 dolari.

Update . Costumele se comporta perfect . Am fost la mare cu ele ,nu se decoloreaza ,isi pastreaza forma ,bratara e din inox asadar nu s-a innegrit si o port de vreo luna jumate . Husa s-a ingalbenit pe laterale dar asta cred ca e din cauza ca mai timpul am ba pudra ,ba fond de ten pe maini . Am incercat sa o curat dar nu iese…

Acum ca am vazut care e treaba cu Shein va urma si o a doua comanda . Voi ati cumparat ceva de pe Shein?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *