De la entuziasm la dezamăgire- Remix

Va spuneam eu acum ceva timp , ce frumos e cu Remix, ca am comandat si am fost incantata ? Imi retrag cuvintele , cred ca au trecut vreo 2 ani de la acea comanda si trebuie sa actualizez cumva si articolul ca parerea deja imi e schimbata …

Din volumul „cand te mananca … sa cheltui bani aiurea , faci comenzi unde nu trebuie” astazi o sa discut despre comanda mea „proaspat „primita de la curier acum vreo 30 de min .

Comanda facuta la Remix joia trecuta (8.06.2023) primita in 3 zile lucratoare . Aici nu pot sa ma pronunt, timpul de livrare pentru mine e ok , probabil pentru altii nu e .. va las pe voi sa judecati .

O sa discut despre produse . Au venit ambalate in cutie de carton , apoi fiecare articol in cate o punga de plastic (asa erau ambalate si acum vreo 2 ani , asa sunt si acum ) Supriza a venit cand am deschis pungile .

Am comandat atat articole outlet cat si second hand dar fara urme de folosire . Asta in capul meu suna ca si cand , cumperi ceva dar nu il porti niciodata . Asta ma asteptam sa si primesc, un articol nou dar fara eticheta pentru ca din moment ce nu prezinta urme de utilizare ,teoretic e nou sau ca nou dar socoteala din targ …

Primul articol :

Realitatea:

cam asa arata in opinia celor de la Remix un articol „fara urme de utilizare”

Articol nr 2

Articol outlet

Realitatea:

Articol 3 -„fara urme de utilizare”

Realitatea:

Articol 4- „fara urme de utilizare”

Realitatea:

Am pastrat un singur articol care in descriere era „outlet ” si chiar arata ca un produs outlet . Fara defecte si cu eticheta . Un produs din toata comanda…

Intre timp am facut si retur pe data de 14.06.2023 cu mentiunea ca am primit produse cu defecte si tocmai ce am primit banii astazi 27.06.2023 . Transportul pentru retur a fost suportat de ei pentru ca produsele nu au fost ca in descriere . Din punctul asta de vedere au o bila alba, una in atatea negre .

De comandat curand .. nu mai comand , preturile sunt chiar aberante uneori pentru niste articole ” fara urme de utilizare”.

Voi ce experiente ati avut cu Remix?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *