Se pare ca anul asta parul meu a fost foarte cuminte pentru ca mosul Buzzstore s-a gandit la el si i-a trimis un colet cu produse Gliss Purify and Protect.

Primul impact a fost mirosul . Produsele astea miros exceptional si culmea mirosul persista ,lasa parul matasos si usor de coafat.

Samponul este incolor si cand ma uit la sticla parca ma gandesc la apa micelara 😀 Este potrivit pentru parul gras ,par agresat de poluarea urbana asa cum e de exemplu in Bucuresti… unde poluarea e la ea acasa … Nu contine silicon si nici coloranti artificiali. Aceasta gama de la Schwarzkopf este realizata cu o formula pe baza de seminte de Moringa si serum cu keratina

Serumul cu keratina – repara parul deteriorat existent si intareste fibra capilara ,prevenind deterioarea.

Extractul din semintele de Moringa asigura proprietatile antioxidante necesare care protejeaza parul impotriva prafului din aerul poluat .

Balsamul netezeste foarte bine parul . Nu este incolor ca si samponul ,arata ca o crema alba care NU incarca parul ci doar il netezeste si il face mult mai usor de pieptanat si coafat .

Eu de fel nu folosesc balsam de frica sa nu arat ca un catel plouat … adica cu parul super lins si uneori chiar cu aspect de par gras. Si nu ,NU folosesc balsam la radacina ci doar pe lungime . Doar ca de cele mai multe ori patesc ce am spus mai sus …. Balsamul Gliss Purify and Protect momentan e singurul care imi lasa parul ok ,adica e moale si stralucitor .

Daca recomand aceste produse? Mai sincer… da .

Motive pentru care merita cumparate :

1- nu sunt scumpe ,samponul este undeva la 15 ron -250 ml , balsamul vreo 16 ron -200 ml

2- Miros foarte bine , macar pentru miros merita cumparat daca nu va intereseaza alte aspecte .

3-Pentru toate benefiicile enumerate mai sus

Ati folosit produse Gliss Purify and Protect? Cum va intelegeti cu ele?

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. I discovered your site from Google as well as I need to claim it was a terrific find.
    Thanks!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *