Sampon si balsam Gliss Purify and Protect

Se pare ca anul asta parul meu a fost foarte cuminte pentru ca mosul Buzzstore s-a gandit la el si i-a trimis un colet cu produse Gliss Purify and Protect.

Primul impact a fost mirosul . Produsele astea miros exceptional si culmea mirosul persista ,lasa parul matasos si usor de coafat.

Samponul este incolor si cand ma uit la sticla parca ma gandesc la apa micelara 😀 Este potrivit pentru parul gras ,par agresat de poluarea urbana asa cum e de exemplu in Bucuresti… unde poluarea e la ea acasa … Nu contine silicon si nici coloranti artificiali. Aceasta gama de la Schwarzkopf este realizata cu o formula pe baza de seminte de Moringa si serum cu keratina

Serumul cu keratina – repara parul deteriorat existent si intareste fibra capilara ,prevenind deterioarea.

Extractul din semintele de Moringa asigura proprietatile antioxidante necesare care protejeaza parul impotriva prafului din aerul poluat .

Balsamul netezeste foarte bine parul . Nu este incolor ca si samponul ,arata ca o crema alba care NU incarca parul ci doar il netezeste si il face mult mai usor de pieptanat si coafat .

Eu de fel nu folosesc balsam de frica sa nu arat ca un catel plouat … adica cu parul super lins si uneori chiar cu aspect de par gras. Si nu ,NU folosesc balsam la radacina ci doar pe lungime . Doar ca de cele mai multe ori patesc ce am spus mai sus …. Balsamul Gliss Purify and Protect momentan e singurul care imi lasa parul ok ,adica e moale si stralucitor .

Daca recomand aceste produse? Mai sincer… da .

Motive pentru care merita cumparate :

1- nu sunt scumpe ,samponul este undeva la 15 ron -250 ml , balsamul vreo 16 ron -200 ml

2- Miros foarte bine , macar pentru miros merita cumparat daca nu va intereseaza alte aspecte .

3-Pentru toate benefiicile enumerate mai sus

Ati folosit produse Gliss Purify and Protect? Cum va intelegeti cu ele?

One Reply to “Sampon si balsam Gliss Purify and Protect”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *