Review spray pentru toaleta VIPoo

Si iata-ma la un alt review 😉 De data asta am sa vorbesc despre sprayurile de toaleta de la Airwick ,VIPoo.

Sincera sa fiu prima data cand am vazut reclama la televizor mi s-a parut o mare prostie ,chiar ma gandeam „oare chiar am nevoie de asa ceva ?” poate ca am gandit astfel din cauza reclamei in sine care nu e prea reusita,nu e gandita cum trebuie (parerea mea) darrrr cand am intrat in posesia produsului mi s-au schimbat ideile total .

Asadar m-am inscris in campania #Buzzstore ,VIPoo  si in circa o saptamana am primit produsele spre testare .

Prima impresie? Miros genial toate 3 , cred ca cel mai mult imi place cel cu lavanda , sunt perfecte pentru geanta . Mici , colorate si cu un parfum puternic . Acopera mirosurile ( si aici nu ma refer doar la toaleta cu toate ca ele pentru asta se utilizeaza ) pentru ca na sunt inventiva le-am folosit in casa sa vad daca acopera si altfel de mirosuri cum ar fi mirosul de tigara sau prajeala. Ce sa vezi? Sunt mai ceva ca un odorizant pentru camera , se comporta foarte bine in orice situatie .

Personal cred ca il pot folosi in a masca orice fel de miros neplacut . Tu folosesti VIPoo?

One Reply to “Review spray pentru toaleta VIPoo”

  1. Este un podus inovator. La inceput am crezut ca functioneaza ca orice odorizant. Dar, surpriza… V.I.Poo se pulverizeaza inainte de a „elibera” mirosul. Asa incat, am impartit cele 3 variante. Unul l-am lasat in toaleta de la serviciu, celalalt in toaleta de acasa si celalalt in poseta. Sincer, reclamele m-au facut sa rad copios, dimensiunea nmica a ambalajului m-a facut sceptica, dar dupa aproape 2 saptamani de cand le folosesc sunt convinsa de eficienta lor si de faptul ca ambalajul e mai mult decat potrivit. Suficient pentru o perioada lunga. Cele 3 variante de parfum satisfac orice exigenta si persista o perioada de cateva ore. Am incercat multe produse Air Wick, dar acest produs a devenit deja unul din preferatele mele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *