Review – Cremă de față Elmiplant cu extract de gutuie

Astăzi am să vorbesc despre crema de față pe care o folosesc de ceva timp ,mai precis vreo 2 ani . Mi se pare excepțională , potrivita pentru orice tip de ten dar mai ales pentru cel mixt/gras exact cum e și tenul meu

Țin să precizez de la început că nu sunt vreo pricepută în ale machiajului… tot ce scriu pe blog sunt păreri personale , nu încerc să vă sfătuiesc în nici un fel . Dacă voi considerați că vă este de ajutor ceea ce prezint eu e perfect ,daca nu … e foarte simplu ,schimbați blogul :))

Eu folosesc crema ca bază de machiaj . Intră rapid în piele, e genul de cremă care nu se consumă repede ..un borcănaș ține 1-2 luni (asta dacă folosesc crema zilnic sau aproape zilnic ),nu lasă o pelicula lipicioasă și miroase extraordinar de bine.

Sincer de foarte multe ori sunt influențată de miros atunci cand aleg o cremă… poate avea cele mai bune ingrediente ,poate să promită că rezolvă orice tip de problemă dar dacă nu miroase cât de cât ok ,n-am să o cumpăr.

Crema elmiplant skin moisture

Ingrediente:

Ce spune producătorul :

Având o textură ușoară ,crema oferă hidratare eficientă de lungă durată, lăsând pielea catifelată și netedă fără urme grase. Formula sa este îmbogățită cu Extract de gutuie 100% natural, ceea ce ajută la menținerea nivelului optim de hidratare al pielii, restabilindu-i suplețea și catifelarea.
HYDRO-NUTRIENT 24H*conferă hidratare imediată și o menține până la 24 de ore,îmbunătățind confortul pielii.
Folosire: Aplică în fiecare dimineață și seara pe față și gât, după curățare și tonifiere. Masează ușor prin mișcări delicate pentru a ajuta absorbția cremei. 
Textura non-grasă. Excelentă bază pentru machiaj. Recomandată pentru persoanele între 20 și 35 de ani.

Eu îmi curăț machiajul cu apa micelară de la Garnier (am să îi fac și ei un review), ocazional mai folosesc loțiunea pentru ten Lara apoi această cremă.

Pentru machiaj am folosit crema în combinație cu fondul de ten Revlon Colorstay ,L’Oreal Infallible și Rimmel London lasting finish și s-a comportat excepțional.

Am cumpărat-o din Auchan cred că am dat 12 Ron , acum am văzut ca a ajuns undeva pe la 14-15 ron ,oricum este putin pentru cât de bună este crema.

Vă recomand crema cu drag . Daca știți și alte creme care se comportă foarte bine ca bază de machiaj vă rog să îmi spuneți 😉

2 Replies to “Review – Cremă de față Elmiplant cu extract de gutuie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *