Detergent si balsam? Ce produse alcatuiesc „Perechea perfecta”?

Vreau sa multumesc Buzzstore pentru ca mi-a dat ocazia sa testez detergentul si balsamul de la Lenor . Balsamul il stiam foarte bine ,nu e prima data cand folosesc acest produs insa detergentul lichid sub forma de capsule este o noutate pentru mine.

In ultima vreme am renuntat in a mai folosi balsam la sticla . Si aici nu ma refer doar la Lenor , am folosit si Cocolino ,Semana , Silan … Toate au o problema … Sticlele nu sunt SIGILATE . M-am saturat sa merg in magazine si la raft sa vad o multime de sticle de balsam care au cantitati diferite de produs . O sticla e mai plina ,alta e mai goala, intr-o sticla balsamul e mai concentrat ,in alta e mai apos .. Nu mi se pare normal sa se umble la sticle … Din aceasta cauza am cautat o varianta de balsam la care sa „nu se umble” si am gasit balsamul de la Sano (rezerva ,cel care vine intr-o punga de plastic pe care trebuie sa tai ca sa folosesti produsul) . Din pacate e singurul producator care are pe piata astfel de „rezerve” ,mi-as dori ca si altii sa ii urmeze exemplul si sa sigileze sticlele ori sa ofere aceasta varianta de „rezerva” .

Asa .. acum ca mi-am zis „oful” sa discutam putin despre produsele de la Lenor .

Lenor e un produs destul de vechi pe piata … eram copil cand mama imi clatea hainele cu balsam de la Lenor , mirosul e inconfundabil si dupa atatia ani . As putea sa spun chiar ca balsamul Lenor ,varianta albastra ,imi aduce aminte de copilarie 🙂 Varianta gold este geniala am descoperit-o destul de recent si tot mama e „vinovata” :)). Mirosul persista foarte mult pe haine mai ales daca esti generoasa si pui un capacel intreg nu doar jumatate.

Dupa cum spuneam mai sus marea noutate pentru mine este reprezentata de detergentul de la Lenor . Capsulele sunt micute si parfumate , le-am testat deja si mi-a placut mult faptul ca cele pentru rufe albe au acelasi miros cu balsamul albastru iar cele pentru rufe colorate fac perechea perfecta cu balsamul varianta gold.Combinatia asta face ca rufele sa ramana parfumate un timp indelungat.Mai are rost sa spun ca in ziua in care spal rufe toata casa miroase frumos? Nu cred :))

Se dizolva rapid in apa ,nu am avut probleme cu capsula ca sa ramana pe langa hubloul masinii de spalat sunt multumita de faptul ca nu trebuie sa stau sa masor cantitatea de detergent (mai ales ca sunt neindemanatica uneori ,in special dimineata si mai vars detergent pe langa sertarul masinii de spalat )si de cum curata hainele.

Voi ce detergent/balsam folositi? Capsule sau pudra?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *