Attraction One Fresh -noul parfum unisex de la Avon

Mereu m-am intrebat daca parfumurile unisex sunt o varianta buna sau nu. Oare e ok ca ambii parteneri sa miroasa la fel? Nu aveam cum sa imi raspund la intrebare daca nu testam un parfum unisex.

Recent Avon a lansat parfumul Attraction One care vine in doua variante Fresh si Intens.Eu detin varianta Fresh de circa 2 saptamani ,timp in care am testat si am tot testat .

Personal nu ma regasesc intr-un parfum unisex. Prefer parfumurile mai deosebite . Eu o sa ma raportez doar la parfumul pe care l-am testat .

Attraction One Fresh este un parfum simplu , liniar ,care nu se dezvolta pe parcursul zilei doar isi pierde din intensitate si atat. Pot sa spun ca miroase usor diferit pe barbati , e mai masculin .. asta tine oricum de ph .Persistenta si mirosul unui parfum intotdeauna depind de ph-ul persoanei care il poarta pe piele. Persistenta lui Attraction One Fresh pe haine este cam de 6-7 ore .

Nu ma uimeste . E un parfum ok si atat . Miroase fresh , curat genul de parfum care se potriveste oricum ,oricand , de aici si ideea de unisex. Apreciez ambalajul . O sticla alba mata , destul de grea cu un capac de plastic si o forma inedita dar care se potriveste foarte bine in mana unei femei dar si a unui barbat.

Daca recomand Attraction One Fresh? Sincer eu nu l-as cumpara dintr-un singur motiv : e mult prea simplu pentru mine. Prefer parfumurile care au ceva de „spus” ,care te scot din anonimat , care intorc capete pe strada 😀 . Dar daca ai un buget mai limitat si nu vrei sa cheltui pe doua parfumuri sau daca iti place sa imparti absolut tot cu partenerul de viata da-i o sansa .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *