Crema cu niacinamide si peeling de la Balea

Nu prea obisnuiesc eu sa fac cumparaturi in DM pentru ca mi se par produsele mai scumpe decat in alte magazine . Dar la recomandarea surioarei mele am zis ca merg sa imi caut crema si peelingul de la Balea . Eu am o probleme cu petele care imi raman dupa ce trec cosurile , alea de apar la menstruatie ,sunt sigura ca majoritatea va confruntati cu problema asta .

Petele alea maronii de care scap doar vara la mare se pare ca au si alta rezolvare in afara de soare si apa sarata a marii.

Am observat dupa vreo 2 saptamani de folosire zilnica a peelingului ca pielea mea e mai luminoasa ,petele nu mai sunt asa de pronuntate ,unele au disparut complet .

Foarte important : peelingul are un miros intepator ,miroase cam ca otetul si daca il tineti mai mult de 1 minut pe piele ,mai ales daca aveti pielea sensibila o sa va alegeti cu arsuri cam cum sunt cele de la soare .

Deci aplicati ,masati si clatiti . Eu prima oara l-am aplicat cand eram in dus , am zis ca e bine sa il las putin mai mult pe fata si cand am iesit din baie eram cam rosie … cu putina crema de fata mi-am revenit in vreo ora cred dar daca aveam un ten sensibil cred ca nu scapam asa simplu…

Crema cu niacinamide nu ma da pe spate .Singurul lucru bun e ca nu are parfum ,in rest nu mi se pare ca ajuta la micsorarea porilor si e cam grasa pentru tenul meu mixt … e adevarat ca fondul de ten aplicat pe crema asta se vede bine dar in cazul meu dupa cateva ore stralucesc mai ceva ca un brad de Craciun .

Deci daca aveti drum prin DM luati peelingul de la Balea ,eu zic ca o sa va placa 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *