Cremă antirid pentru ochi Elmiplant Hyaluronic 3D

Pentru că în ultima vreme am observat niște linii fine în jurul ochilor în special atunci când râd (linii fine de expresie sau riduri fine nu știu cum să le zic :)))… nu că aș fi prea bătrână că am aproape 27 de ani dar na… obsesia cu „îmbătrâneala” nu imi dă pace:)) Am zis să îmi iau o cremă pentru zona din jurul ochilor pe care apropo nu am ajutat-o niciodată cu vreo cremă specială și poate că asta a contribuit la îmbătrânirea prematură a pielii, asta și consumul redus de lichide… Mda nu consum suficientă apă, deh am și eu defectele mele ce să-i faci…

Inițial citind pe cutie (pentru că era sigilată și nu am văzut și tubulețul cu cremă) am văzut acea bandă cu categoriile de vârstă pentru care se recomandă crema… și începe de la 30 și se termină la 50 de ani, am zis că e bună pentru ce am eu nevoie. Oricum categoria de vârstă recomandată pe ambalaj e orientativă pentru că dacă ai 30 de ani de exemplu și riduri extraordinar de mari trebuie să folosești produse mai „puternice”, zic eu că dacă tu utilizezi produse pentru 30 de ani care atenuează liniile fine iar tu ai riduri în toată regula… personal mi se pare că ai arunca banii pe fereastră.. în fine să revin la subiect…

Ajung acasă studiez mai bine cutia și văd și pe tub 35-45 de ani… hmm Bobiță, e cam mare diferența dar zic să încerc măcar pentru o perioadă scurtă de timp să văd cum se comportă pentru ce probleme consider că am eu, plus că la cât costă chiar nu cred că e extraordinar de eficientă și cred că de fapt doar asigură hidratarea de care am eu nevoie și poate atenuarea liniilor fine. (pret 15 lei)

Din recomandările producătorilor crema se aplică dimineața și seara pe pielea din jurul ochilor și promite că imediat după utilizare „pielea din jurul ochilor este eficient hidratata (84%) si mai neteda (74%)”.

Și chestia asta o pot confirma și eu, da zona este hidratată și pare mai luminoasă dar nu pot să zic că văd niște îmbunătățiri majore ținând cont că o folosesc de aproximativ o săptămână.

Este o cremă ușoară, nu este gel, se absoarbe foarte repede, are parfum și asta am simțit de când am deschis cutia unde era tubul cu cremă, deci e destul de puternic doar că eu nu am o problemă cu cosmeticele care conțin parfum. Miroase foarte frumos.

Teoretic conține și acid hialuronic ..cat nu am idee nu scrie nicaieri în ce proporție, nu conține parabeni.

Am să o mai folosesc pentru încă o săptămână, două, ca să pot să trag o concluzie și în acest timp am să caut ceva mai potrivit pentru categoria mea de vârstă .

Dacă știți creme bune pentru zona din jurul ochilor să îmi spuneți și mie. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *