Magazinele online care nu ar trebui sa existe- Zasha si Hebba

Nu stiu ce a fost in mintea mea cand am ales sa comand la Hebba.ro . Am zis sa incerc cu toate ca se vede din avion ca pozele nu sunt reale , sunt luate de pe net. Dar am vazut pe facebook persoane multumite de ceea ce au primti si am zis sa dau o sansa magazinului .

Am cumparat o rochie in valoare de 120 de ron , in luna august mai precis pe 3.08.2022 .

Rochia a venit repede , de pe o zi pe alta dar cu defect din fabrica , avea un fir tras si nu se putea purta . Nu era finisata , avea multe ate… Iar materialul cam lasa de dorit . Fabricata in Turcia . In general marfa turceasca e mai calitativa decat cea chinezeasca . Nu a fost cazul aici … . Am decis sa fac retur , au trecut vreo 10 zile pana mi-au raspuns la mesajele de pe facebook si la telefon , in conditiile in care pe site la ei scrie clar ca returul se face in maxim 14 zile . Probabil asta a fost si ideea sa nu reusesc sa returnez produsul in timp util si sa aiba motiv sa nu imi returneze banii . Dar am insistat pana cand intr-un final cineva mi-a raspuns si a inceput sa isi ceara scuze ca sunt aglomerati si ca din acest motiv nu mi s-a raspuns la mesaje si la telefon dar ca trimit curierul sa ridice coletul .

Curierul a venit la vreo 2 zile dupa discutia asta ,mai precis pe 15.08.2022 . De atunci si pana astazi 13 septembrie NU am primit nici un ban inapoi , ma tot amana prin mesaje pe facebook de raspuns la telefon nu raspunde nimeni . Bineinteles ca nu am acceptat toata bataia asta de joc si am facut reclamatie la protectia consumatorului . Stau si ma gandesc eu am comandat de 120 de ron si daca ii pierd, nu mi se pare cine stie ce paguba . Dar cine stie cate persoane mai sunt ca mine dar nu se pricep sa reclame astfel de situatii si raman fara bani .

Cu ocazia asta voi vedea si ce face ANPC in astfel de cazuri.

Update 29.09.2022

Abia astazi am primit banii inapoi , dupa promisiuni zilnice ca imi vor returna suma.Cu alte cuvinte dupa o luna jumate . Astept si raspunsul de la ANPC, cred ca de fapt reclamatia mea a dat rezultate de am reusit sa imi iau banii inapoi . Daca sunteti intr-o situatie asemanatoare , va recomand sa faceti reclamatie la ANPC si incercati pe cat posibil sa nu comandati de pe magazine online care nu au recenzii nici pe facebook nici pe google . In felul asta evitati sa fiti pacaliti!

Update 4.10.2022

Am primit si raspunsul ANPC , au gasit intemeiata petitia mea si au sanctionat operatorul economic . Deci da , asta e solutia .

In cazul in care o firma refuza sa va ramburseze banii faceti reclamatie la protectia consumatorului .

One Reply to “Magazinele online care nu ar trebui sa existe- Zasha si Hebba”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *