Lapte catifelat pentru corp Mango & Coriandru Yves Rocher

Mereu mi-am dorit o cremă, loțiune sau unt de corp care să miroasă senzațional și să îmi lase pielea catifelată fără vreo peliculă uleioasă. Norocul meu că am și găsit ceea ce căutam. 😀

Nu am să laud niciodată produsele care nu sunt bune de nimic.. în primul rând că nu am de ce, vorba aia dacă am gresit eu și am ales prost, măcar să nu mai facă și altele ca mine… și în al doilea rând mă gândesc că dacă ne mai cumpărând un produs, producatorul ori se decide să-l îmbunătățească ori îl retrage deci tot noi avem de câștigat .

Loțiunea asta e genială, miroase puternic a mango. Miros care persistă, nu este genul de cremă care își pierde mirosul imediat cum o aplici. Hidratează foarte bine, eu am folosit-o și vara după o zi întreagă de bronz când simțeam seara că pielea mea arde puțin. Am simțit că îmi calmează pielea și ca o hidratează. Singurul lucru pe care i l-aș fi adăugat, că tot vorbeam de vara, ar fi fost niste sclipici. 😀

O folosesc după duș, după epilare și ori de cate ori simt nevoia că pielea mea are nevoie de hidratare. Deja sunt la a doua sticlă, eu care nu obișnuiesc să recumpăr un produs decât dacă este excepțional de bun .

Are peste 97% ingrediente naturale și nu conține parabeni, sticla are 390ml, ce îți poți dori mai mult?

Poate fi cumpărat și online dar și din magazin 28.00 RON laptele de corp și gelul de duș 17.90 RON.

Există și gel de duș din aceeași gamă doar că l-am terminat înainte să apuc să îi fac poze ca să-l pun pe blog :)) dar vă las aici link și cu gelul de duș și cu loțiunea.

Voi ce produse Yves Rocher folosiți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *