Haine curate = Persil Discs

Da ,da titlul e pe bune . Vorbim de machiaj , de calatorii , de mancare …. dar despre haine …cam deloc . Mai ales de ingrijirea lor . Detergentul are un rol important in toata treaba asta . In opinia mea detergentul ideal ar trebui sa indeplineasca 2 cerinte importante : puterea de curatare si mirosul detergentului .

Deegeaba e ieftin si mult daca trebuie sa folosesti o cantitate mare ca sa ai rezultate cat de cat satisfacatoare… si degeaba spala daca la final rufele miros a … nimic.

De cativa ani de zile folosesc doar Persil , mi se pare mie ca e cel mai bun de pe piata . Dar am folosit doar varianta de detergent pudra . Tot timpul am avut impresia ca pernutele de detergent lichid sunt mai putin eficiente .. tare mult am mai gresit .

Dozarea e mult mai simpla ..nu mai stai sa masori cat sa pui la o spalare , puterea unui singur disc este extrordinara , a curatat hainele si efectiv a anulat mirosului balsamului . Am folosit balsam degeaba , mirosul detergentului este atat de puternic incat la finalul ciclului de spalare hainele miroseau doar a detergent ( miros foarte placut de altfel , un miros de proaspat , de curat )

Daca merita sa treci de la pudra la discuri? Normal ca da … mai ales daca esti neindemanatica asa cum sunt eu cand dozez detergentul pudra si mai dau si pe langa recipientul in care masor cantitatea :)) ,cutiutele in care sunt pernutele cu detergent sunt micute si indemanatice, incap foarte bine in dulapul din baie , pungile sunt mai mari .. sunt mai greu de depozitat .

Voi le-ati testat? Ce fel de detergent folositi ? Pudra sau discuri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *