Creion sprancene & Tus de Ochi Miss Sporty Studio Lash

Mereu sunt curioasa daca produsele accesibile ca pret sunt la fel de bune ca cele scumpe sau foarte scumpe .

 

Creionul de sprancene  si tusul de ochi Studio Lash de la Miss Sporty sunt foarte ieftine . Tusul a costat 10.40 Ron iar creionul  6 lei ,le-am cumparat din Auchan . Pretul difera, de exemplu la DM creionul este 10-11 ron ,tusul si el undeva la 14-15 ron nu zic ca ar fi o mare diferenta dar daca poti sa le iei mai ieftin de ce sa nu faci asta ?

Este un produs bun ,bine pentru 6 lei nu poti sa ai multe pretentii. Creionul nu este cremos dar nici foarte foarte dur . Eu il am in nuanta black care de fapt e un maro inchis . Rezista toata ziua fara sa se intinda sau sa se stearga .

 

 

Tusul este foarte bun pentru pretul pe care il are . Nu se intinde ,nu se faramiteaza . Nu este waterproof dar rezista foarte bine toata ziua . Pensula este de fapt un „fir de cauciuc ” daca pot sa zic asa , destul de flexibil . Mi-a luat putin timp sa ma obisnuiesc fiind obisnuita cu tusurile tip carioca.  Este pigmentat ,negru intens.

Imi plac ,le folosesc nu stiu daca le voi recumpara pentru ca imi place sa schimb produsele si sa incerc mereu ceva nou 😉

Voi ce produse Miss Sporty folositi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *