Da știu ca pare ciudat ca discut despre un balsam de buze într-o întreaga postare pe blog și nu-l pun împreună cu alte produse dar m-am gândit ca e mai bine asa abia discut puțin și despre mărcile proprii ale magazinelor.

De când a venit toamna am probleme cu buzele.. Se crapă, arata aiurea. Bine nu cred ca doar vremea e de vina mai este și faptul ca nu consum suficient de multa apa.. Ieri eram prin Auchan și zic sa încerc ceva marca proprie, am tot văzut ba creme, ba geluri de dus marca Cosmia dar mereu sunt sceptica când vine vorba de mărci mai puțin cunoscute.

Ce pretenții sa pot avea de la un balsam de buze? Nu prea multe doar sa hidrateze buzele și sa miroasă frumos .Miroase hmm a vata de zahar as putea spune este incolor dar nu e un balsam de buze chiar ok adică hidratează dar rămâne o pelicula ciudata alunecoasa…

Sunt tentata sa mai încerc produse de la Cosmia, probabil geluri de duș sper sa fie bune. Am mai folosit geluri de dus de la Cien  marca proprie Lidl sunt foarte bune, cel cu mango e demențial și gel de dus de la Penny marca proprie Today despre care nu pot sa zic ca m-a dat pe spate.. E genul de gel de dus care miroase cât ești sub dus atât.

Voi ați folosit produse Cosmia?   Cum vi se par ?

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Your site has outstanding material. I bookmarked the website

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *