Paleta Pearlesque contine 8 nuante si 1 iluminator ,daca cele turcoaz erau inlocuite cu altceva probabil devenea paleta mea preferata.

Un mare minus din punctul meu de vedere este pretul …80 ron pe o paleta Avon cu 8 nuante si un iluminator e cam mult …Exista palete cu 15 nuante la mai putin de 40 de ron de exemplu aceasta sau aceasta .

Acum ca am lamurit treaba cu banii sa vedem daca este calitativa . Fardurile inchise si cele sidefate sunt foarte pigmentate in schimb cele mate deschise …cam lasa de dorit … sunt si putin prafoase si trebuie insistat daca vrei sa se vada ca esti machiata .

Celelalte sunt ok , se blenduiesc bine ,pigmentul e ok ,rezista ,nu se strang in liniile fine sau in pliu ,ce iti poti dori mai mult?

Iluminatorul este pigmentat ,usor prafos ,nu are nu stiu ce irizatii e pur si simplu auriu ,in momentul in care il aplici iti trebuie o cantitate moderata ,nu este atat de pigmentat incat sa pui foarte putin si sa stralucesti ca un glob de craciun…

Ambalajul mi-a placut nu este din plastic ..e ceva carton imprimat frumos . O poti lua in geanta fara probleme pentru ca este destul de mica.

Merita? Probabil daca se mai umbla la pret da ,altfel eu nu as cumpara-o . Exista alternative la bani mai putni . Voi ati incercat aceasa paleta de machiaj de la Avon?

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *