[spacer]

[row cols_nr=”2″][col size=”3″]

[/col][col size=”4″]
[bigletter custom_class=””]Raluca este numele meu , am 31 de ani dar pot sa spun ca nici nu ii simt si nici oglinda momentan nu imi arata ca as avea varsta asta. [/bigletter]

Locuiesc in Bucuresti ,imi place aici si nu prea , deh soarta a vrut sa fie asa . Sunt zodia Capricorn deci aveti de a face cu o persoana foarte ambitioasa ,incapatanata ,destul de rautacioasa uneori(doar cu cine merita ) dar sufletista in acealasi timp (cu toate ca nu prea las sa se vada aceasta latura a mea . )

Urasc oamenii care ma cauta doar cand au nevoie de mine ,la fel si pe cei care ma barfesc atunci cand nu sunt prin preajma . Sunt genul de om care spune ce are de spus in fata .

Iubesc cafeaua, orice zi pentru mine incepe cu o cafea fierbinte si aromata daca nu… e de rau . :)) Consum si alcool atunci cand e cazul  (stiu ingrasa , imbatranim de la el dar ce sa-i faci …e o placere vinovata ), ginul e favoritul meu dar nu refuz un aperol , martini sau campari ori vreun prosecco .

[/col][col size=”5″][spacer-small]Nu sunt la curent cu ultimele tendinte in moda , port ce imi place mie si ce consider ca ma aranjeaza . Obisnuiam sa nu ies din casa nemachiata , dupa 30 de ani mai faci exceptii din astea mai ales daca mergi la magazinul din coltul blocului :))

Stau prost cu orientarea in spatiu , Waze iti multumesc ca existi . Nu sunt o persoana matinala , sunt mai productiva in a doua parte a zilei ,mai ales noaptea 🙂

Muzica latino e preferata mea , Anitta ,J Balvin ,Maluma ,Becky J sunt doar cativa artisti ale caror melodii le ascult frecvent .

Mi-as dori sa pot calatori mai des .Iubesc marea cu toate ca nu stiu sa inot , poate o sa invat intr-o zi …

Cam atat despre mine . Restul aflati din articolele pe care le postez.

Enjoy 🙂

[/col][/row]

[spacer][spacer]